برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی 🏠::
درباره آزمایشگاه 🔬::
زمینه های تحقیقاتی 📚::
تجهیزات 🛠::
معرفی افراد 👤👤::
محصولات پژوهشی 📜📜::
تماس با ما 📞::
اخبار آزمایشگاه (1خبر جدید🔔)::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اخبار جدید
1- جلسه دفاع دکتری آقای سجاد جباری نیک با عنوان "خشکاندن قطره سیالات پیچیده-افشره سنجد"  در تاریخ  1403/09/28 در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.  

 
..
:: دفاعیه کارشناسی ارشد ::
 | تاریخ ارسال: 1403/3/19 | 
enlightenedجدید: دفاعیه کارشناسی ارشد
دفاعیه پایان نامه جناب آقای وحید اسدی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی هوا فضا گرایش پیشرانش با عنوان "شبیه‌سازی یک مولد گاز خاص" در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۹ ساعت ۱۶:۰۰ به صورت حضوری-مجازی در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود. اعضای آزمایشگاه تحقیقاتی پیشرانش فضایی از همه‌ی علاقه‌مندان به زمینه‌ی علمی مذکور و سایر حوزه‌های مرتبط جهت شرکت در این دفاعیه دعوت به عمل می‌آورند.

چکیده
 سامانه تغذیه پیشران‌های مایع دو وظیفه عمده بر عهده دارد. بالا بردن فشار پیشرانه¬ها و خوراک‌دهی آن¬ها به یک یا چند محفظه تراست. انرژی مورد نیاز برای این وظایف  از طریق گاز با فشار بالا، پمپ¬های گریز از مرکز یا ترکیبی از این دو به دست می¬آید. در پژوهش صورت گرفته یک نمونه مولد گاز که پیشرانه آن پرآکسید هیدروژن مایع بوده، در ابتدا با استفاده از روابط صفر بعدی طراحی شده و سپس به صورت سه بعدی و با کمک از دینامیک سیالات محاسباتی با استفاده از حلگر فلوئنت مانند سازی گردیده است و میدان جریان درون مولد گاز تحت شرایط کاری مختلف مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. شایان ذکر است که نوع حلگر مورد استفاده فشار پایه و با اعمال مدل آشفتگی  k-ωمانندسازی صورت گرفته است، و حل فاز مایع با رویکر لاگرانژی انجام پذیرفت. مقایسه نتایج کسب شده با کمک از مانند سازی عددی مورد استفاده، با نتایج حاصله از نرم افزار CEA ، حاکی از همخوانی داده‌های روش عددی با روابط صفر بعدی بود.  این تطابق داده‌ها سبب می‌شود تا روش عددی لحاظ شده، به عنوان روشی مورد اطمینان برای تخمین و پیشبینی رفتار جریان درون محفظه گازساز به حساب بیاید. منحنی‌های رفتار محفظه گازساز به ازای دماهای مختلف ورودی پراکسید هیدروژن و فشارهای مختلف محفظه به دست آمدند. لازم به ذکر است تجزیه حرارتی پراکسید هیدروژن مورد بررسی بود، از این رو با استفاده از گاز نیتروژن دما بالا پرآکسید هیدروژن به دمای تجزیه رسید و در شرایط مختلف رفتار آن مورد بررسی قرار گرفت.

واژه‌های کلیدی: مولد گاز، حلقه آشفته‌ساز، گاز یکنواخت، مدل فاز گسسته، تجزیه حرارتی پراکسید هیدروژن
دفعات مشاهده: 1288 بار   |   دفعات چاپ: 99 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665