آزمایشگاه تحقیقاتی هیدرودینامیک کاربردی- دستگاه تولید میکروحباب
دستگاه تولید میکروحباب

حذف تصاویر و رنگ‌ها

تولید و تزریق حباب­هایی با اندازه­های بسیار کوچک در سطح تماس مایع با جامد یکی از روشهای مهم و مطرح در کاهش درگ است. تحقیقاتی در حوزه نظری و عملی در خصوص شناخت مکانیزم و عملکرد، عوامل موثر و تغییرات آنها و استفاده بهینه از آن در آزمایشگاه هیدرودینامیک انجام شده که به شرح زیر است:


فعالیتهای آزمایشگاهی

AWT IMAGE طراحی و ساخت دستگاه تولید و تزریق میکروحباب با قابلیت تولید حباب‌های با قطر کوچکتر از 300 میکرو متر  
این طرح به صورت مجموعه‌ای متقارن، از یک توپی میانی و پوسته بیرونی تشکیل شده است. سیال از یک طرف دستگاه بین توپی و پوسته تزریق می‌شود و در انتها، به صورت محیطی خارج می‌گردد. در مدل حاضر، در اثر تزریق اولیه از اُرفیس‌ها، حبابها یک مرحله شکسته می‌شوند. در اثر حرکت دورانی اعمال شده، مسیری طولانی را با سرعتی بالا طی خواهند کرد. سرعت بالا و فاصله بیشتر حباب‌ها از یکدیگر باعث می‎شود از ادغام آنها جلوگیری شده و توربولانس آزاد جریان باعث تداوم شکست آنها گردد. سپس با گذر از دهانه باریک خروجی، تحت تنش های برشی بزرگی قرار می‌گیرند که برای آخرین مرحله شکسته خواهند شد.


شبیه سازی عددی جریان
برای بررسی رفتار جریان داخل مولد میکروحباب، شکل هندسی پوسته بیرونی و محور داخلی تحلیل‌های FEM با ANSYS انجام شد. بدین منظور نمونه‌های مختلفی با شرایط متفاوت در نرم‌افزار ایجاد گردید و با تحلیلهای دقیقی که بر روی جریان انجام گرفت، شکل نهایی برای ساخت به دست آمد.
AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE
نشانی مطلب در وبگاه آزمایشگاه تحقیقاتی هیدرودینامیک کاربردی:
http://www.iust.ac.ir/rln/find-34.542.352.fa.html
برگشت به اصل مطلب